Nieuws, Verbouwing
Delen

UPDATE! Verbouwing Circuit Zandvoort: werkzaamheden week 7

Ook deze week is er weer hard gewerkt aan het Circuit Zandvoort om het op tijd klaar te hebben voor de Dutch GP. Benieuwd wat er allemaal in week 7 gebeurde op Circuit Zandvoort? Neem dan een kijkje achter de schermen met deze update. Benieuwd naar de foto van voorgaande weken? Bekijk ze hier!

Vangrails worden vervangen op Circuit Zandvoort

Foto ▲: Op verschillende locaties worden de vangrails vervangen en op nieuwe posities geplaatst. Zo ook bij het insturen van de Mastersbocht (Bocht 8).


Foto ▼: Aan de binnenzijde van de Mastersbocht is de voormalige metalen Ludwig-teller vervangen door een ander soort kerbstone. Racen op de grens blijft hierdoor heel erg spannend.

Nieuwe kerbstones in de Mastersbocht
1500 bandenstapels rodnom het Circuit Zandvoort

Foto ▲: In het Scheivlak (Bocht 7), worden bandenstapels aan de buitenzijde van de bocht geplaatst. In totaal komen er zo’n 1500 bandenstapels rondom het circuittraject te staan.

Foto ▼: Ondertussen wordt er ook naast het circuit nog volop gewerkt. Het terrein van Parking B wordt uitgebreid en van een nieuwe asfaltlaag voorzien. Tijdens de Duthc GP komen hier de Formule 2 en Formule 3 teams te staan.

Circuit Zandvoort
Pitboxen van Circuit Zandvoort

Foto ▲: Uitbreiding van de pitboxen. In de achtergrond wordt de vangrail aan de binnenzijde van de Tarzanbocht (Bocht 1) geplaatst.


Foto ▼: Op diezelfde paddock is er veel meer ruimte bijgekomen aan de achterzijde van de pitboxen.

Paddock Circuit Zandvoort

Foto’s: Essay Produkties
Bron: Circuit Zandvoort

Plaats een reactie